Aljoša Bagola v FLO Cukeraju

Večer je potekal ob predstavitvi knjige Aljoša Bagola: Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke, v kateri je opisal svojo izkušnjo z izgorelostjo.

Prlekija-on.net, petek, 2. oktober 2020 ob 20:17
Aljoša Bagola v FLO Cukeraju

Aljoša Bagola v FLO Cukeraju

Splošna knjižnica Ljutomer in FLO Cukeraj sta priredili že 5. skupni dogodek. Večer je potekal ob predstavitvi knjige Aljoša Bagola: Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke, v kateri je opisal svojo izkušnjo z izgorelostjo.

Na dinamičnem predavanju avtorja začinjenim s humorjem, smo odkrili, kako naš ustroj, preživetveni vzorci in sodobna tehnologija vpliva na naše odločanje.

Svetuje, naj se ne trudimo preveč z veličino in svojo zapuščino in se ne predajajmo nepotrebnemu trpljenju. »Smisel življenja ni v tem, kaj pustiš za seboj, ampak v tem, kaj življenje pusti v nas,« obrača logiko po tem, ko je ugotovil, da je tudi sam delal preveč.

Pogovor z avtorjem je vodila direktorica Splošne knjižnice Ljutomer Vesna Laissani, zbrane pa je predhodno prijazno nagovorila Florjana iz FLO Cukeraja.

Večer smo zaključili z glasbenim programom Urške Taškov na harmoniki, učenke Glasbene šole Slavka Osterca.

Zapisala: Sonja Rožman, Splošna knjižnica 
Foto: Vanessa TivadarKomentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Kultura in izobraževanje