Ostal brez traktorja, ki ga je vozil brez vozniškega dovoljenja in pijan

Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola, saj je preizkus alkoholiziranosti pokazal 1,16 miligrama na liter izdihanega zraka.

Prlekija-on.net, sreda, 21. oktober 2020 ob 07:57
Ostal je brez traktorja

Ostal je brez traktorja

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, trinajst kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, zasegli kmetijski traktor, povoženje divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali šest tatvin, drzno tatvino denarja iz denarnice, poškodovanje dvoriščnih vrat, nezakonit lov, neomogočanje stika z otrokom, zatajitev, nasilje v družini in poskus vloma v nenaseljeno hišo.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Policisti prometne policijske postaje so vozniku zasegli kmetijski traktor, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola, saj je preizkus alkoholiziranosti pokazal 1,16 miligrama na liter izdihanega zraka.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika