Preiskali vlom v obmejno trgovino in bencinski servis

Ovadeni, 37-letni storilec je slovenski državljan in član kriminalne združbe, ki je kazniva dejanja izvrševala po celotni Sloveniji.

Prlekija-on.net, sreda, 11. november 2020 ob 14:32
Preiskan vlom v obmejno trgovino in bencinski servis

Preiskan vlom v obmejno trgovino in bencinski servis

V mesecu novembru 2019 so neznani storilci vlomili v obmejno trgovino v Kuzmi in v bencinski servis v Murski Soboti. Kriminalisti in policisti PU Murska Sobota so z zbiranjem obvestil in v sodelovanju z drugimi Policijskimi upravami v Republiki Sloveniji, preiskali kaznivo dejanje velike tatvine - vlom v obmejno trgovino v naselju Kuzma, ki je bilo izvršeno v večernem času 12. 11. 2019. Odtujeni so bili različni artikli (dražji parfumi, ročne ure, zlatnina in cigareti) v skupni vrednosti okrog 16.000 evrov. Pred storjenim kaznivim dejanjem so storilci odtujili registrske tablice iz vozila v naselju Rogašovci.

Policisti za neznanci še zbirajo obvestila

Vlomili v trgovino, škode za okoli 30 tisoč evrov


Prav tako so preiskali kaznivo dejanje velike tatvine - vlom v bencinski servis na Tišinski ulici v Murski Soboti, ki je bilo izvršeno v večernem času 14. 11. 2019. Odtujeni so bili različni artikli v skupni vrednosti okrog 1.100 evrov.

Ovadeni, 37-letni storilec (slovenski državljan) je član kriminalne združbe, ki je kazniva dejanja izvrševala po celotni Sloveniji. Zoper njega je bila podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo v Murski Soboti.