Zlati večer Tanje Žagar zažarel v platinastih barvah

50. jubilejni dvoranski koncert Tanje Žagar v dvorani Golovec v Celju

Prlekija-on.net, ponedeljek, 18. april 2011 ob 16:09
Ana Tavčar in Tanja Žagar

Ana Tavčar in Tanja Žagar

V petek, 15. aprila se je v Dvorani Golovec v Celju zgodil »Zlati večer Tanje Žagar« -  poseben koncertni večer, na katerem je založba Gong Records pevki Tanji Žagar podelila Zlato ploščo za najbolj prodajan slovenski album v letu 2010 - »Hvala, ker si ob meni ti« in Platinasto ploščo za album »Tiho, tiho čas beži«.

Za svoj 50. jubilejni dvoranski koncert z gosti, je Tanja pripravila prav poseben glasbeno-plesni program in skupaj s svojimi gosti navdušila polno dvorano Golovec. Obiskovalci so si bili enotni, da je Tanja pokazala svoj veliki talent, saj se je predstavila z odličnimi glasbenimi, plesnimi, plesno-glasbenimi točkami, sproščenim vodenjem programa in v skoraj triurnem koncertu ves čas žarela v duhu velikih svetovnih zvezd.

Skupaj s Tanjo so nastopila tudi zveneča imena: Kemal Monteno, Rok Ferengja, Ansambel Spev, Foxy Teens, skupina Pop Design, soplesalci Matevž Ogorelec, Bor Pantič in Peter Fileš, plesna para plesne šole Miki, pevski zborček od A do Ž, spremljevalna skupina Avantura in kot odličen voditeljski par Ana Tavčar in Boris Kopitar.

Na Zlatem večeru se zgodil zares veliki spektakel z vrhunsko scenografijo ter fantastičnem odrom in light šovom. Vrhunski nepozabni dogodek je ovekovečen tudi na videposnetku, ki ga boste v kratkem lahko tudi videli!


Več v Slovenija