Zaradi odklona strokovnega pregleda glede vožnje pod vplivom prepovedanih drog, so mu odvzeli vozniško dovoljenje

Ormoški policisti so dvema osebama zasegli tudi zelene posušene rastlinske delce, za katere se sumi, da gre za prepovedano drogo.

Prlekija-on.net, četrtek, 3. december 2020 ob 15:57
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v sredo, 2. decembra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 15.00 uri so policisti dvema osebama zasegli zelene posušene rastlinske delce, za katere se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po opravljeni analizi sledi ustrezen ukrep.

Ob 15.16 uri so bili policisti napoteni v Maribor, kjer so prevzeli dve osebi, državljana Afganistana, katera sta na nedovoljen način vstopila v našo državo. Po opravljenih postopkih bodo tujca vrnili v Republiko Hrvaško, od koder sta ilegalno vstopila v našo državo.

Tujec ob premagovanju začasne tehnične ovire

Tako so ormoški policisti prijeli tujca, ko je preko tehnične ovire plezal po lestvici


Ob 00.10 uri so vozniku osebnega avtomobila zaradi odklona strokovnega pregleda glede vožnje pod vplivom prepovedanih drog odvzeli vozniško dovoljenje, katero bodo skupaj z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

Ob 02.42 so v Središču ob Dravi prijeli državljana Bangladeša, kateri je ilegalno vstopil v našo državo. Po končanih postopkih bo vrnjen v Republiko Hrvaško.