Zjutraj sta ga napadla sosedova psa

Kršitelju je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o zaščiti živali.

Prlekija-on.net, četrtek, 10. december 2020 ob 16:00
Policisti so bili obveščeni o napadu psov (simbolična fotografija)

Policisti so bili obveščeni o napadu psov (simbolična fotografija)

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v sredo, 9. decembra, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 11:02 so opravili hišno preiskavo po odredbi sodišča v zvezi kaznivega dejanja Neupravičena proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami. Po zbranih obvestilih bodo na državno tožilstvo napisali kazensko ovadbo.

Ob 13:50 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije. Udeležen je bil osebni avtomobil. Voznici je bil na kraju izdan plačilni nalog po ZPrCP, zaradi vožnje preblizu desnega roba.

Ob 23:59 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije. Patrulja je na kraju ugotovila, da je v času vožnje voznika po cesti na njo padlo drevo, ki je poškodovalo pokrov motorja. Zadeva je bila zaključena z uradnim zaznamkom. Za odstranitev drevesa z vozišča je poskrbel delavec cestnega podjetja.

Ob 05:12 uri so s strani občana bili obveščeni, da sta ga napadla sosedova psa. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o zaščiti živali.



Več v Črna kronika