Voznik na prehodu za pešce trčil v pešca

Pešec se je pri trčenju hudo telesno poškodoval.

Prlekija-on.net, četrtek, 24. december 2020 ob 08:13
Prehod za pešce

Prehod za pešce

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali eno prometno nesrečo, pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, požar, zasegli osebni avtomobil, štiri primere povoženja divjadi in štiri primere poškodb vozil na parkirnih prostorih.

Ob 08.50 je voznik osebnega avtomobila, na prehodu za pešce, na Kocljevi ulici v Murski Soboti trčil v pešca, ki je pravilno prečkal vozišče. Pešec se je pri trčenju hudo telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so obravnavali vlom v poslovni prostor, dve poškodovanji tuje stvari, zatajitev in goljufijo pri nakupu preko spleta.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Ob 14.10 je v Zbigovcih prišlo do požara v kuhinji zaradi pregrete hrane na štedilniku. V nadaljevanju se je ogenj razširil iz kuhinje po celotni hiši. Pri gašenju požara se je lastnik lahko telesno poškodoval v obliki opeklin na rokah.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju celotne policijske uprave.



Več v Črna kronika