Kako se pripraviti za spletno zabavo

Časi nikakor niso lahki, lahko pa s skupnimi močmi poskrbimo, da bodo v njih tudi nepozabni in lepi trenutki!

Oglasno sporočilo, nedelja, 27. december 2020 ob 09:23
Pripravite se na spletno zabavo

Pripravite se na spletno zabavo

Nepredvidljivi in zahtevni časi epidemije, v katerih se je leta 2020 znašel cel svet, so od nas zahtevali številne prilagoditve. Morda ste prvič usklajevali delo od doma s pomočjo svojim otrokom pri njihovih šolskih obveznostih, bili zaradi omejitev dalj časa ločeni od svoje ljubljene osebe ali pa ste iz kakšnih drugih razlogov le s težavo žonglirali med številnimi obveznostmi in novimi skrbmi, ki jih je ta čas prinesel.

Prazniki vam ponujajo idelano priložnost, da se kljub vsem omejitvam nekoliko sprostite – seveda na varen način. Če že močno pogrešate druženja s prijatelji in bližnjimi, organizirajte spletno zabavo! Natočite si kozarec najljubše pijače, oblecite se udobno, a lepo, pripravite si kakšen prigrizek in - uživajte!

Glamur v domači trenirki

Precej verjetno je, da ste letos veliko več časa kot običajno preživeli v trenirki, brez urejene frizure in ličil, in morda že pogrešate občutek, ko se po urejanju pred zabavo pogledate v ogledalo in se počutite kot filmska zvezda. Pričarajte si ta občutek kar doma in si tako popestrite večer!

Očarljiva tudi prek zaslona

Spletna kamera prav tako kot fotografije razkriva naše prednosti – in tudi kakšno pomanjkljivost. Poskrbite za popolno polt, in tako z lažjim srcem naredite fotografijo tega nenavadnega druženja za spomin. Pri tem vam lahko pomaga Revlon puder; to znamko uporabljajo številne profesionalne kozmetičarke, s čimer si boste vsaj za trenutek pričarale občutek “dobrih starih časov”.

Kako se pripraviti za spletno zabavo

Očarate lahko tudi s svojimi očmi; zakaj ne bi namesto umetnih tokrat poskusile nekaj drugega, in sicer magnetne trepalnice? Pritrdite jih preprosto, brez lepila, in na takšen način nadomestite urejanje v salonu.

Program spletne zabave

Tako kot pri klasični zabavi se lahko tudi na spletu zanašate na to, da se bodo udeleženci zaklepetali in bo čas tako prijetno minil; če pa je v vas ostalo nekaj otroške navihanosti ali pa si želite popolnega odklopa, pobrskajte po seznamu spletnih iger in si pričarajte (skoraj) tako zabaven večer kot v živo!

Časi nikakor niso lahki, lahko pa s skupnimi močmi poskrbimo, da bodo v njih tudi nepozabni in lepi trenutki!



Več v Družabno