Vstopili smo v leto 2021. Naj bo srečno in predvsem zdravo!

Letos so ulice samevale, saj ni dovoljeno druženje na prostem in uporaba pirotehnike. Kljub temu je nebo razsvetlilo nekaj ognjemetov.

Prlekija-on.net, petek, 1. januar 2021 ob 01:351
Ognjemet v Ljutomeru

Ognjemet v Ljutomeru

V novo leto smo vstopili tudi v Sloveniji, a brez praznovanj na prostem, kot je to v navadi, saj tradicionalnih silvestrovanj na prostem ni bilo, niti ognjemetov. Na novo leto do 20. ure, se tudi izjemoma še lahko druži največ šest ljudi iz dveh gospodinjstev v zasebnih prostorih, nočna prepoved gibanja pa še vedno velja, zato so ulice ob vstopu v novo leto samevale. Prehajanje občinskih meja je dovoljeno še do petka do 20. ure za namene obiskov sorodnikov in znancev.

Najbolj brane objave v letu 2020

To so najbolj brane objave na našem portalu v letu 2020


Nekaj ognjemetov je sicer takoj po polnoči bilo mogoče videti, predvsem v daljavi izven mesta, nekaj pred 1. uro pa je tudi nad Ljutomerom nebo razsvetlil večji ognjemet, ki je trajal okoli pet minut. Del tega ognjemeta si lahko ogledate v videu.

Iz našega uredništva vam želimo srečno, veselo ter predvsem zdravo 2021! Spremljajte nas tudi v tem letu, v katerem smo pravkar dopolnili 15 let obstoja.



Več v Družabno