Neznanec vlomil v prostore ormoškega hotela

V prostorih je poškodoval nekaj stavbnega pohištva in inventarja.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 11. januar 2021 ob 08:24
Ormož

Ormož

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu  obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 8. januarja, ob 5:45 uri so bili obveščeni o vlomu v zaprte prostore hotela na Vrazovi ulici v Ormožu, na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec tekom noči skozi vrata vlomil v prostore ter poškodoval nekaj stavbnega pohištva in inventarja, po vseh zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 16:15 uri so našli odvzeto motorno vozilo, osebni avtomobil za katerega so prejeli prijavo o odvzemu motornega vozila v sredo 6. 1., o ugotovitvah bodo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

V nedeljo, 10. januarja, ob 8.55 uri so obravnavali poškodovanje vozila na parkirnem prostoru v Ormožu. V zvezi dogodka bodo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju poslali poročilo.

Ob 20.47 so bili obveščeni o prometni nesreči v kraju Zasavci. Šlo je za prometno nesrečo brez telesnih poškodb z udeležbo enega osebnega avtomobila, vozniku, oz. kršitelju pa je bil izdan plačilni nalog.