Sin se je sprl z materjo in jo pri tem fizično napadel

Policisti so bili obveščeni, da na območju Velike Nedelje sin pretepa mater. Na kraju je bilo ugotovljeno, da se je sin sprl z materjo in jo pri tem fizično napadel.

Prlekija-on.net, petek, 22. januar 2021 ob 08:24
Sin je mater fizično napadel

Sin je mater fizično napadel

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 21. januarja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 12.22 so bili obveščeni o prometni nesreči s telesno poškodbo. Ugotovljeno je bilo, da je voznik mopeda pri vožnji v mestu Ormož padel, ter se pri tem telesno poškodoval. Prav tako je bil voznik v času vožnje pod vplivom alkohola. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Ob 10.54 so v Sodincih odvzeli registrske tablice vozniku osebnega avtomobila, kateri je vozil neregistrirani osebni avtomobil. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Ob 13.05 so imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja neregistriran osebni avtomobil, prav tako pa je bil pod vplivom alkohola. Zaradi opisanih prekrškov so zasegli vozilo in odvzeli registrske tablice. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog, prav tako pa sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Ob 13.15 so prav tako v Ormožu imeli v postopku voznika osebnega avtomobila kateri tudi nima veljavnega vozniškega dovoljenja in je vozil neregistrirano vozilo. Zaradi opisanih prekrškov so zasegli vozilo in odvzeli registrske tablice. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog, prav tako pa sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Ob 16:57 uri so bili obveščeni, da na območju Velike Nedelje sin pretepa mater. Na kraju je bilo ugotovljeno, da se je sin sprl z materjo in jo pri tem fizično napadel. Kršitelju je bila odvzeta prostost v zvezi suma storitve kaznivega dejanja »Nasilništva«. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo.



Več v Črna kronika