V naselju, v neposredni bližini postaje prometne policije, vozil s hitrostjo 127 km/h

Na delu, kjer je hitrost omejena na 70 km/h, je voznik BMW-ja vozil s hitrostjo 127 km/h. Za takšno prekoračitev hitrosti je predpisana globa 1.000 evrov in stranska sankcija 9 kazenskih točk.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 25. januar 2021 ob 13:14
Voznik BMW-ja je vozil s hitrostjo 127 km/h

Voznik BMW-ja je vozil s hitrostjo 127 km/h

Policist Postaje prometne policije Maribor je v petek, 22. januarja, nekaj minut po poldnevu z dopplerjevim radarjem na Ptujski cesti v Mariboru, v neposredni bližini stavbe Postaje prometne policije Maribor, izmeril hitrost vozniku osebnega avtomobila BMW. Voznik belega BMW-ja je na delu Ptujske ceste, kjer je omejitev hitrosti s postavljenim prometnim znakom 70 km/h vozil s hitrostjo 127 km/h, kar je za 57 km/h več od največje dovoljene hitrosti vožnje.

Policisti vse udeležence v cestnem prometu, še zlasti pa voznike motornih vozil opozarjajo, da cesta v naselju ni avtocesta in da prav vsi pričakujemo, da vozniki upoštevajo cestno prometne predpise, da vozijo strpno, zbrano in da hitrost vožnje prilagodijo omejitvam hitrosti, prometnim razmeram ter stanju in lastnostim cest, po katerih z vozili vozijo.