S tovornim vozilom trčil v polzapornico, ki se je pričela spuščati, in s kraja odpeljal

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom na železniškem prehodu v Mihovcih pri Veliki Nedelji. Voznik je bil nato ustavljen v naselju Cvetkovci.

Prlekija-on.net, petek, 29. januar 2021 ob 10:31
Nesreča se je zgodila na železniškem prehodu v Mihovcih pri Veliki Nedelji

Nesreča se je zgodila na železniškem prehodu v Mihovcih pri Veliki Nedelji

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 18. januarja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 8:00 so na policijski postaji sprejeli prijavo kaznivega dejanja Goljufije. Po zbranih obvestilih bodo na pristojno ODT podali kazensko ovadbo.

Ob 14:34 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom na železniškem prehodu v Mihovcih pri Veliki Nedelji. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik tovornega vozila trčil v polzapornico, katera se je pričela spuščati zaradi prihoda vlaka. Po trčenju je voznik tovornega vozila odpeljal v smeri Ptuja, kjer je bil ustavljen v naselju Cvetkovci. Vozniku je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi neprilagojene hitrosti in pobega s kraja nesreče.

Tujca sta se peljala z vlakom

Na vlaku Ljutomer - Ormož prijeli dva državljana Irana


Ob 17:46 so v Hermancih obravnavali prometni dogodek, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v srno.

Ob 6:15 uri so na vlaku Ljutomer - Ormož v Ormožu prijeli dva državljana Irana, katera sta predhodno ilegalno prestopila državno mejo. Po končanem postopku bosta izročena hrvaškim varnostnim organom.



Več v Črna kronika