Manualna fizioterapevtka iz Katarja v Ljutomer

V Prlekiji odslej tudi fizioterapija na dom. Evelin Nežič, diplomirana fizioterapevtka s certifikatom iz ortopedske manualne terapije se je po šestih letih vrnila iz Katarja v Ljutomer.

Oglasno sporočilo, nedelja, 31. januar 2021 ob 08:21
Evelin Nežič se je iz Katarja vrnila v Ljutomer, foto: osebni arhiv

Evelin Nežič se je iz Katarja vrnila v Ljutomer, foto: osebni arhiv

Evelin Nežič, diplomirana fizioterapevtka s certifikatom iz ortopedske manualne terapije se je po šestih letih vrnila iz Katarja v Ljutomer. V Katar jo je iz Ljubljane, kjer je pred tem bila zaposlena, ponesla želja po novih izzivih in izkušnjah, katerih se je v 6 letih uspešne kariere nabralo ogromno, o čemer pričajo tudi vsi njeni pridobljeni certifikati, predvsem iz manualne terapije. V Katarju, kjer je delala v medicinskem centru katarske vojske je dokončala tudi diplomo za učenje Pilates vadbe. A sama trdi, da to še zdaleč ni vrh njene gore. Pravi, da znanja ni nikoli preveč in da tako kot se neprestano razvija medicina, se mora tudi vsak posameznik, ki dela v njej.

V svojo domačo Prlekijo se je vrnila z željo, da pomaga vsem domačinom, ki se spopadajo s težavami in bolečinami v mišicah in sklepih z nudenjem fizioterapevtskih obravnav z manualno terapijo kar na domu posameznikov. Zaradi pandemske COVID-19 situacije v kateri se je znašla celotna Slovenija želi pomagati ljudem, da se izognejo čakalnim vrstam in morebitnim izpostavljanjem zunanjemu svetu ter s tem tudi prispevati k zmanjšanju širjenja korona virusa.

Fizioterapija na Dom

Pomoč takrat, ko jo najbolj potrebujete

Fizioterapija na dom je podjetje zasebne fizioterapevtske dejavnosti v katerega je, odkar se je pred kratkim vrnila v Slovenijo, dala vso svojo energijo in dušo. Že takoj po odprtju so se začeli nizati rezultati uspešnih terapij, s katerimi je svojim soobčanom pomagala zmanjšati bolečine. Evelin pravi, da trenutno največ klicev na pomoč prejme od ljudi z bolečinami v hrbtenici. Pri izvajanju terapij uporablja manualne tehnike in fizioterapevtska znanja s katerimi pomaga ponovno vzpostaviti ravnovesje v mišicah in sklepih, zmanjšati bolečino in skrajšati čas rehabilitacije po poškodbi. Ko pa bodo ukrepi dovoljevali pa bo izvajala tudi terapevtske masaže in pilates vadbe na domu, tudi za nosečnice in mamice po porodu.

Vsako jutro si tako že ob zgodnjih jutranji urah pripravi avto s svojo prenosno terapevtsko mizo in vsem kar spada zraven in poda do novih strank, ki želijo da jim zmanjša njihove bolečine. Pravi da bolečina ne izbira dnevov in ur in tako je tudi sama na voljo, da pride k vam takrat, ko jo najbolj potrebujete. Če je to za vikend, pa naj bo za vikend. Dopoldan ali popoldan. Samo, da se lahko pomaga.

Prijazno vas vabi, da obiščete njeno spletno stran fizioterapijanadom.com ali Facebook stran in za naročanje pokličete na številko 071 318 514 ali ji pišete preko e-pošte na info@fizioterapijanadom.com.

Katar
Evelin se je po šestih letih vrnila iz Katarja, foto: osebni arhiv



Več v Gospodarstvo