Poslovil se je Peter Kralj, član radgonskega občinskega sveta in nekdanji direktor JP Prlekija

Dr. Peter Kralj 25.2.1954 - 30.1.2021. Kot velik strokovnjak za področje geologije in sploh vodooskrbe ter varstva narave in okolja, je bil tudi nadzornik v nekaterih javnih in drugih podjetjih, ki se ukvarjajo z omenjeno tematiko.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 1. februar 2021 ob 11:033
Peter Kralj

Peter Kralj

Lepa in sončna zimska sobota, zadnja v letošnjem januarju, se je nadvse žalostno končala za družino Kraljevih z Grajske ceste v Gornji Radgoni. V 66. letu je namreč v zgodnjem popoldanskem času umrl, dr. Peter Kralj, član radgonskega občinskega sveta in donedavni direktor Javnega podjetja Prlekija iz Ljutomera, ki med drugim skrbi za preskrbo s pitno vodo na območju osmih občin na desnem bregu reke Mure, od Apač in Gornje Radgone, čez Radence, Sveti Jurij, Ljutomer, Križevce in Veržej, do Razkrižja.

Kot velik strokovnjak za področje geologije in sploh vodooskrbe ter varstva narave in okolja, je bil tudi nadzornik v nekaterih javnih in drugih podjetjih, ki se ukvarjajo z omenjeno tematiko. Bil je tudi dolgoletni član in predsednik Regijskega odbora NSi Prlekija ter večkratni član sveta stranke in nekdanji član Upravnega odbora Gospodarskega kluba NSi.

Peter počivajte v miru, družini pa izrekamo iskreno sožalje.Več v Črna kronika