Nova legija izdala zgoščenko

Skupina Nova legija je izdala zgoščenko Dotik srca

Prlekija-on.net, torek, 3. maj 2011 ob 23:531
Nova legija, z leve proti desni: Zvonko Zorjan, Stanko Zorjan, Robert Ciglar, Andreja Pinotič, Ivan Aladič in Janez Zorjan

Nova legija, z leve proti desni: Zvonko Zorjan, Stanko Zorjan, Robert Ciglar, Andreja Pinotič, Ivan Aladič in Janez Zorjan

Luč sveta je ugledal novi album skupine Nova legija, ki je nastajal že dolgo časa. Imenovali so ga Dotik srca, kot je tudi naslov njihovega zadnjega singla, ki so ga predstavili v začetku leta tudi na našem portalu. Na zgoščenki je 10 skladb, v večini avtorsko delo Janeza Zorjana. K nastanku pesmi so pripomogli tudi Zvonko Zorjan, Mili, B.J. Vunjak, Werner Brozovič, Dušan Zore, Tomi Valenko, Mitja Krapša, Bor Zuljan in Dejan Borovič.

Naslovnico zgoščenke, ki jo je izdala založba Zlati zvoki, krasi fotografija Tanje Zrinski. Večurno fotografiranje je potekalo v hotelu Radin, v Radencih. Za pričesko in make up je poskrbela Martina Žilavec, obleka pa je delo modne oblikovalke Sanje Veličković.

Nova legija prireja tudi promocijski koncert, s predstavitvijo nove zgoščenke in videospota Dotik srca, ki bo 14. maja, v trgovskem centru Maximus, v Murski Soboti, s pričetkom ob 21. uri. V spremnem programu bo potekala tudi modna revija, oblikovalke Sanje Veličković, gostja večera pa bo tudi mlada, izvrstna pevka Nika Zorjan!

Skupina obljublja večer poln zabave in doživetij, zato ste vsi vabljeni na koncert.


Več v Glasba in film