Policisti intervenirali pri sporu izven zakonskih partnerjev

Na dan žena, opoldne, so policisti intervenirali na območju naselja Sveti Tomaž, kjer je bilo ugotovljeno, da sta se med sabo sprla izven zakonska partnerja.

Prlekija-on.net, torek, 9. marec 2021 ob 10:26
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v ponedeljek, 8. marca, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 12.09 so intervenirali na območju naselja Sveti Tomaž, na kraju je bilo ugotovljeno, da sta se med sabo sprla izven zakonska partnerja. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Ob 14.26 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom na območju Svetega Tomaža. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica zaradi nepravilnega premika z vozilom trčila v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljala. Z ogledom kraja nesreče in z zbiranjem obvestil je bila povzročiteljica izsledena. Predočen ji je bil prekršek. Zoper povzročiteljico sledi hitri postopek z izdajo odločbe prekrškovnega organa PP Ormož.

Ob 15.07 so bili obveščeni o prometni nesreči I.kategorije v naselju Lešnica. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik tovornega vozila pri srečevanju oplazil nasproti vozeči osebni avtomobil. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi nepravilnega srečevanja.

Ob 18.59 so vozniku tovornega vozila začasno odvzeli vozniško dovoljenje, saj je vozil pod vplivom alkohola. Kršitelju je bila prepovedana nadaljnja vožnja in izdan plačilni nalog.

Ob 19.07 so vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeli vozniško dovoljenje, saj je prav tako vozil pod vplivom alkohola. Tudi temu kršitelju so izdali plačilni nalog in prepovedali nadaljnjo vožnjo.