Pacient fizično napadel zaposlenega delavca

Policisti so obravnavali tudi neznanca, ki je vstopil v pred prostor, kjer je pristopil do enokrilnih zaklenjenih vrat, katera je s silo telesa poskušal odpreti, pri tem pa se mu je kovinski ročaj odtrgal od vrat.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 22. marec 2021 ob 08:42
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V pete, 19. marca, ob 12.43 so bili obveščeni o onesnaženju vozišča. Patrulja je na kraju lastnika opozorila zaradi kršitve določil Zakona o cestah.

Ob 13.46 so bili s strani občana obveščeni, da so mu poškodovali ograjo na vikendu. Patrulja je na kraju ugotovila, da gre za prometno nesrečo I. kategorije in pobegom, saj je neznani voznik z neznanim vozilom zaradi nepravilnega premika poškodoval žičnato ograjo oškodovanca. Zadeva je bila zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 13.49 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru. Patrulja je na kraju ugotovila, da je pacient fizično napadel zaposlenega delavca. Ker na kraju ni bilo takoj mogoče ugotoviti vseh okoliščin prekrška so policisti zadevo zaključili z uradnim zaznamkom in nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Ob 21.17 so bili napoteni na dogodek. Voznica osebnega avtomobila je trčila v srno in si poškodovala vozilo.

V soboto, 20. marca, ob 9.54 smo bili obveščeni o poškodovanem vozilu na parkirnem prostoru. Patrulja je na kraju ugotovila, da je neznani voznik z neznanim vozilom zaradi nepravilnega premika poškodoval pravilno parkirano vozilo. Zadevo so policisti zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 15.10 so bili s strani občana obveščeni o nepravilno parkiranem vozilu, kateri je s tem zaprl dovozno pot do stanovanjske hiše. Do prihoda policistov na kraj, je vozilo že bilo umaknjeno, zato so policisti zadevo zaključili z opozorilom.

Ob 20.04 je patrulja imela v postopku voznika osebnega avtomobila, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Rezultat preizkusa je pokazal 0.30 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bilo na kraju proti potrdilu začasno odvzeto vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja in izdan plačilni nalog.

Na silo hotel vstopiti v stanovanje

Ob 01.42 so bili s strani občana obveščeni o zadrževanju neznane osebe v stavbi. Patrulja je na kraju z ogledom in zbiranjem obvestil ugotovila, da je neznani storilec vstopil v več stanovanjski objekt, kjer so bila odprta vhodna vrata. Vstopil je v pred prostor, kjer je pristopil do enokrilnih zaklenjenih vrat, katera je s silo telesa poskušal odpreti, pri tem pa se mu je kovinski ročaj odtrgal od vrat. Neznani storilec je odstopil od prvotnega namena in kraj zapustil. Evidentirano je bilo kaznivo dejanje Poskus velike tatvine in po zbranih vseh obvestilih bodo na državno tožilstvo napisali kazensko ovadbo.

V nedeljo, 21. marca, ob 10.24 uri so obravnavali spor med partnerjema, kjer so zadevo zaključili z uradnim zaznamkom, saj niso ugotovili elementov kaznivega dejanja ali prekrška.

Ob 21.09 je patrulja imela v postopku voznika osebnega avtomobila, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Rezultat preizkusa je pokazal 0.34 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je na kraju proti potrdilu bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja in izdan plačilni nalog.

Ob 23.31 uri so bili obveščeni o sumljivem vozilo v Žerovincih. Izsledili so ga v Pušencih. Pri ugotavljanju identitete oseb in vozil so ugotovili, da gre za tujca državljana BiH in Srbije, katera sta imela pogoje za vstop v Republiko Slovenijo, ter sta iz EU v svojo državo bivanja prevažala dve vozili. Drugih posebnosti niso zaznali.

Ob 03.12 so na ormoški obvoznici obravnavali povoženje divjadi. Od ogleda so odstopili. O poginuli srni je bil obveščen higienik.

Ob 05.35 so v Krčevini obravnavali povoženje divjadi. Od ogleda so odstopili. O poginuli srni je bil obveščen higienik.



Več v Črna kronika