Trgovsko podjetje Mehanizacija Miler letos praznuje 20 let obstoja

Tudi letos so pripravili hišni sejem, dan odprtih vrat za njihove stranke, ki traja od 5. do 31. marca.

Ivan Trunk, nedelja, 28. marec 2021 ob 18:34
Mehanizacija Miler

Mehanizacija Miler

Trgovsko podjetje Mehanizacija Miler letos praznuje 20 let svojega obstoja in se je specializirala v kmetijski sektor. Tudi letos so pripravili hišni sejem, dan odprtih vrat za njihove stranke, ki traja od 5. do 31. marca. Mehanizacija Miler ima v severovzhodni Sloveniji dve poslovni enoti, eno v Slovenski Bistrici in eno v Beltincih, katera zastopa tudi potrošnike v Prlekiji in je v Beltincih že 6 let ter ima tri zaposlene.

V Mehanizaciji Miler prodajajo traktorje znamke Linder, dvoriščne traktorje GIANT, kmetijske stroje, avto prikolice, stroje za spravilo lesa, rezervne dele za kmetijske stroje, akumulatorje, pašno opremo, opremo za živinorejo, vrtni program in različne artiklne za kmetijstvo.

Zastopajo 20 priznanih evropskih proizvajalcev, kateri proizvajajo kvalitetne kmetijske stroje, med njimi so: Krone, Joskin, Rauch, Farmtech, Krpan, Sfoggia, Vigolo, Posch, BVL, APV, Regent, Ino, Elko, vrtni program Toro in program Husqvarna. Na veliko artiklov, ki so v prodaji so ob 20-letnici pri Mehanizacija Miler dali do 20% popusta.

Ob prodaji kmetijskih strojev nudijo strokovno pomoč pri zagonu strojev in reden servis strojev. Ob nakupu določenih strojev bo tudi nagradno žrebanje, katero bo drugo leto na sejmu v Celju.



Več v Gospodarstvo