Ne morejo verjeti: Neznanka veliko potrebo opravila kar na umetno travo pri igralih ter po fasadi picerije

»Če je res nujno, da te pritisne na veliko potrebo greš v naravo ne pa na prostor, ki je namenjen za otroke,« so še med drugim zapisali.

Prlekija-on.net, četrtek, 8. april 2021 ob 17:571
Neznanka je opravila veliko potrebo kar ob piceriji

Neznanka je opravila veliko potrebo kar ob piceriji

"V Piceriji Moschkon, ki je trenutno zaprta nemoremo vrjet, da je to sploh mogoče pa je. Da so ljudje lahko tako pakvarjeni in se grejo [ikona kakca] na umetno travo, po fasadi zraven otroških igral in sred belega dneva. Sramota, da se to dogaja. Če je res nujno, da te pritisne na veliko potrebo greš v naravo ne pa na prostor, ki je namenjen za otroke," so zapisali v objavi pri Piceriji Moschkon iz Zgornje Hajdine. Objava z videoposnetkom nadzorne kamere se je v četrtek razširila po družbenem omrežju Facebook.

Ob tem so še dodali, da če bi gospa vsaj počistila za sabo, jih to ne bi toliko zmotilo in ne bi objavljali posnetka "ampak je to preseglo vse meje. Žalostno ampak resnično," so še dodali.

Ob objavi so se zvrstili številni komentarji, ki takšno početje obsojajo, nekateri pa tudi razumejo, da "ko je sila je sila". Ob tem so nekateri komentatorji omenili tudi, da se to tedensko dogaja na hajdinskem pokopališču, da nekdo veliko potrebo opravlja kar ob ali celo na grobih...

Objavil/a Picerija Moschkon dne Četrtek, 08. april 2021

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika