Štrki po uspešnem izboru pevke iščejo še basista, baritonista

Ansambel je našel mlado odlično pevko iz Dolenjske, sedaj pa iščejo še basista, baritonista.

Prlekija-on.net, nedelja, 11. april 2021 ob 11:15
Ansambel Štrk

Ansambel Štrk

Ansambel Štrk po več kot 15-letnem sodelovanju zapušča basist Gusti. Gusti je bil v ansamblu neke vrste maskota in zaradi osebnih interesov se s težkim srcem odpoveduje aktivnemu sodelovanju s ŠtrkiI, katerim je bil predan z dušo in telesom. Tako Štrki vabijo v svojo sredino basista, baritonista, ki bi po možnosti tudi kaj zapel.

Gustiju se zahvaljujejo za sodelovanje in mu želijo vse dobro, predvsem pa zdravja v prihodnosti!

"V tem koronskem času so se spremembe zgodile tudi Štrkom in uspešno smo našli novega odličnega trobentarja in bobnarja, ki je s Štrki že sodeloval, prav pred kratkim pa opravili tudi avdicijo za novo pevko in jo tudi izbrali. Naj razkrijemo, da gre za mlado odlično pevko iz Dolenjske, ki si je nekaj kilometrine v ansamblih že nabrala z nadomeščanjem po Gorenjski in Dolenjski," so nam sporočili Štrki.

Ime pevke, trobentača in upajo, da tudi novega basista skupaj s posnetkom iz vaj bojo objavili, takoj ko bodo koronski ukrepi to dopuščali.

Vse mlade kreativne basiste in baritoniste, ki jim je narodno-zabavna glasba ljuba, prav tako pa tudi zabavna glasba-igrajo vse v živo, ter so željni odrov in nastopov, vabijo k izzivu, da se jim pridružite.

"Če se vidiš na odru z ansamblom ŠTRK, nas kontaktiraj preko zasebnega sporočila na facebooku ali elektronskega naslova (milan.lebar67@gmail.com) in se vidimo na avdiciji," še sporočajo ter se že veselijo skupnih druženj!



Več v Glasba in film