Sanjski moški za Anjo ni imel vrtnice

V šovu nastopa tudi 22-letna Kaja Casar iz Murske Sobote, ki je s seboj prinesla nogometno žogo ter želela preizkusiti, kako spreten je Sanjski moški z njo.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 19. april 2021 ob 18:25
Sanjski moški, foto: POP TV

Sanjski moški, foto: POP TV

Minuli konec tedna se je na POP TV pričel šov sanjski moški, kjer bo Gregor Čeglaj med 18 izbrankami, starimi med 18 in 39 let, odločal, katera je prava zanj. V drugi oddaji je Gregor bolje spoznal dekleta in se moral že takoj posloviti od treh deklet. Med temi, ki ni dobila vrtnice je bila tudi 25-letna Anja Kojc iz Velike Nedelje. Kot je povedala Anja, je "mogoče sama preveč samozavestno odšla do njega na pogovor in v tisti nervozi, tremi, govorila traparije."

Brez vrtnice sta ostali še Lara Samanta Kolar in Lara Mlaker, ki je sicer Gregorja s svojim prihodom najbolj presenetila, saj se poznata že od prej.

V šovu nastopa tudi 22-letna Kaja Casar iz Murske Sobote, ki je s seboj prinesla nogometno žogo ter želela preizkusiti, kako spreten je z njo, saj je tudi sama štiri leta trenirala nogomet, zdaj pa je sodnica. Ukvarja se tudi s fitnesom in želi pridobiti licenco za osebno trenerko.

Sanjski moški je na sporedu ob sobotah in nedeljah ob 20. uri.

Kaja Casar, foto: POP TV

Za pozornost in srce Sanjskega moškega se bo borila tudi 22-letna Prekmurka


Anja Kojc, foto: POP TV

Tudi Prlečka bo poskušala osvojiti Sanjskega moškega




Več v Družabno