Policisti ponovno obravnavali ugriz psa

Policiste je oškodovanec obvestil o ugrizu znanega psa na lokalni cesti ob ormoškem jezeru.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 26. april 2021 ob 10:04
Oškodovanec je policiste obvestil o ugrizu znanega psa

Oškodovanec je policiste obvestil o ugrizu znanega psa

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 23. aprila, ob 12.00 so bili obveščeni, da je neznanec na območju Podgorcev odvrgel v naravo večjo količino komunalnih odpadkov. Pričeli so z zbiranjem obvestil, ob ugotovitvi kršitelja bodo podali obvestilo drugemu prekrškovnemu organu.

Ob 14.17 je na policijsko postajo občan prinesel najdeno denarnico. Z zbiranjem obvestil so ugotovili lastnika in mu jo vrnili.

Ob 16.37 so bili obveščeni, da na ormoški obvoznici vozilo v okvari ovira promet. Kraj so zavarovali do prihoda delavcev Cestnega podjetja Ptuj, oziroma je ob 17.27 vozilo bilo umaknjeno iz vozišča.

Ob 19.20 so policisti imeli v postopku dve osebi, katerim so bili zaseženi rastlinski delci zeleno-rjave barve s sumom na prepovedano drogo marihuano. Po pridobljeni analizi, zoper obe osebi sledi hitri postopek o prekršku po Zakonu o prometu in proizvodnji s prepovedanimi drogami.

V nedeljo, 25. aprila, ob 15.18 jih je oškodovanec obvestil o ugrizu znanega psa na lokalni cesti ob ormoškem jezeru. Vodnici psa je bil izdan plačilni nalog po ZZŽiv. Obveščena je bila tudi UVHVVR OU Ptuj.



Več v Črna kronika