Večje število policistov in prostovoljnih gasilcev iskalo mlajšega moškega

Moški je bil po slabih treh urah najden poškodovan, v manjšem gozdičku nedaleč stran od bivališča. Ugotovljeno je bilo, da se je moški poškodoval sam in je bil odpeljan v bolnišnico na zdravljenje.

Prlekija-on.net, četrtek, 29. april 2021 ob 08:28
Moški je bil najden poškodovan

Moški je bil najden poškodovan

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, iskali pogrešano osebo in deset primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje fasade na gostinskem objektu, zlorabo plačilne kartice, tatvino v trgovini in zatajitev.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ob 9.10 so bili obveščeni, da svojci na območju PP Murska Sobota pogrešajo mlajšega moškega. Takoj po prejeti prijavi je stekla iskalna akcija, v katero je bilo vključeno večje število policistov in prostovoljnih gasilcev. Moški je bil po slabih treh urah najden poškodovan, v manjšem gozdičku nedaleč stran od bivališča. Ugotovljeno je bilo, da se je moški poškodoval sam in je bil odpeljan v bolnišnico na zdravljenje.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

Potekala je iskalna akcija za pogrešano osebo

Pogrešano osebo našli poškodovano




Več v Črna kronika