Nasilnežu izrekli ukrep prepovedi približevanja

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali nasilje v družini, kjer je nasilnežu bil izrečen ukrep prepovedi približevanja, poneverbo, grožnjo, goljufijo, poškodovanje osebnega avtomobila in nedovoljen prehod.

Prlekija-on.net, petek, 14. maj 2021 ob 07:37
Policija

Policija

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč, šest kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, zasegli dva osebna avtomobila, pridržali eno osebo, povoženje divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali nasilje v družini, kjer je nasilnežu bil izrečen ukrep prepovedi približevanja, poneverbo, grožnjo, goljufijo, poškodovanje osebnega avtomobila in nedovoljen prehod.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Policisti Postaje prometne policije so dvema voznikoma zasegli osebna avtomobila, ker za vožnjo nista posedovala vozniškega dovoljenja. Eden voznik je bil pridržan, ker je odklonil preizkus alkoholiziranosti in strokovni pregled.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava in Murska Sobota.



Več v Črna kronika