Zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišča in se prevrnil v potok

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali tatvino športnih copatov, lahko telesno poškodbo pri pretepu, poškodovanje ključavnice na vratih in tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila.

Prlekija-on.net, sobota, 15. maj 2021 ob 08:16
Vozilo je pristalo v potoku, foto: PGD Gornja Radgona

Vozilo je pristalo v potoku, foto: PGD Gornja Radgona

Pretekli petek so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru ter pet primerov povoženja divjadi.

Ob 19.44 so bili s strani Centra za obveščanje obveščeni, da je na koncu naselja Podgrad, voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča in se prevrnil na streho. Policisti so na kraju ugotovili, da je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti v blagem levem ovinku zapeljal z vozišča in se prevrnil. Pri tem se je lahko telesno poškodoval.

Vozilo je pristalo v potoku, foto: PGD Gornja Radgona

Voznik z vozilom končal v potoku


Nesreče v cestnem prometu 14.05.2021 19:40 Ob 19.49 je na cesti Podgrad–Lutverci, občina Apače, osebno vozilo...

Objavil/a PGD Gornja Radgona dne Petek, 14. maj 2021

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino športnih copatov, lahko telesno poškodbo pri pretepu, poškodovanje ključavnice na vratih in tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika