Voznika, ki je trčil v peško, so izsledili

63-letno peško je po trčenju odbilo v obcestni jarek, kjer je hudo telesno poškodovana obležala. Voznik kombija je odpeljal naprej brez da bi nudil pomoč poškodovani peški in ni obvestil policije.

Prlekija-on.net, četrtek, 27. maj 2021 ob 07:42
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč. V eni je bila ena oseba hudo telesno poškodovana. V ostalih petih je nastala samo materialna škoda. Obravnavanih je bilo še pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji in devet kršitev javnega reda.

Okrog 07.30 ure je v naselju Gornji Petrovci voznik kombija trčil v peško, katera je hodila v nasprotni smeri njegove vožnje. 63-letno peško je odbilo v obcestni jarek, kjer je hudo telesno poškodovana obležala. Voznik kombija je odpeljal naprej brez da bi nudil pomoč poškodovani peški in ni obvestil policije. Z opravljenim ogledom kraja prometne nesreče in z zbiranjem obvestil so policisti pobeglega voznika izsledili. Vsem, ki ste posredovali pomembne informacije v zvezi prometne nesreče se zahvaljujejo.

Policija

Neznani voznik trčil v peško in odpeljal


S področja kriminalitete so lendavski policisti obravnavali tatvino vrtnega orodja soboški pa goljufijo.

Javni red je bil kršen 5-krat v zasebnih prostorih in 4-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja sta bila zasežena dva osebna avtomobila.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske  postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika