Deželak = junak svojo drugo etapo dobrodelnega popotovanja po Sloveniji pričel v Ljutomeru

Deželak že 7. leto zapored na poti zbira sredstva za počitnice otrok, ki še niso bili na morju. Miha gre proti Murski Soboti, od tam naprej pa proti Radencem in Gornji Radgoni, kjer mu bodo prav tako pripravili sprejem.

Prlekija-on.net, četrtek, 3. junij 2021 ob 08:30
Deželak = junak v Ljutomeru

Deželak = junak v Ljutomeru

V četrtek, 3. junija, je Miha Deželak - Deželak = junak svojo drugo etapo dobrodelnega popotovanja po Sloveniji pričel v Ljutomeru. Deželak že 7. leto zapored na poti zbira sredstva za počitnice otrok, ki še niso bili na morju. Prvo etapo so uspešno zaključili v sredo, čeprav je moral Miha že takoj na začetku s svojim kvadraciklom kolesariti na Vršič.

Svojo drugo etapo pa je Miha v četrtek ob 7. uri zjutraj pričel Ljutomeru, kjer so ga na Glavnem trgu pozdravili ter na pot pospremili mimoidoči in nekateri učenci preden so se podali v šolo ter zaposleni na ljutomerski občinski upravi. Med drugim so med njimi bili županja mag. Olga Karba ter podžupana Janko Špindler in Niko Miholič.

Miha se je nato ob bučni podpori podal proti Murski Soboti, od tam naprej pa proti Radencem in Gornji Radgoni, kjer mu bodo prav tako pripravili sprejem. Po tretji uri popoldne naj bi prispel v Slovenske Konjice ter nato še v Slovensko Bistrico. Zaključek četrtkove etape bo predvidoma ob 19. uri na Ptuju.

Deželak Junak

Pomagate lahko tako, da pošljete SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919. Z vsakim poslanim SMS-om boste donirali 1 EUR ali 5 EUR, če pa bi želite donirati več, pošljite mail na: fundacija@radio1.si.



Več v Družabno