Mopedist huje poškodovan, mladoletni kolesar pa lažje

Mopedist je zaradi neprilagojene hitrosti padel, pri padcu pa se je poškodoval tudi mladoletni kolesar, ki je sunkovito zavrl zaradi mačke, ki je stekla čez kolesarsko stezo.

Prlekija-on.net, sreda, 9. junij 2021 ob 07:44
Mladoletni kolesar je padel zaradi mačke

Mladoletni kolesar je padel zaradi mačke

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč, sedem kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

V Murski Soboti je zaradi neprilagojene hitrosti padel mopedist, ki je pri padcu utrpel hudo telesno poškodbo, v Beltincih pa se je pri padcu lahko telesno poškodoval mladoletni kolesar, ki je sunkovito zavrl zaradi mačke, ki je stekla čez kolesarsko stezo.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali nasilje v družini in poškodovanje osebnega avtomobila. Obravnavana so bila tudi tri kazniva dejanja poškodovanja tuje stvari.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in štirikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V Lendavi je bil pridržan voznik osebnega avtomobila, ki je odklonil preizkus alkoholiziranosti.

Meritve hitrosti bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Murska Sobota.



Več v Črna kronika

Policija

V naselju vozil s hitrostjo 113 km/h

ponedeljek, 22. april 2024 ob 14:25