Otroško veselje v HappyHiši Maribor

Mariborska HappyHiša otrokom pričarala zabaven, poučen in predvsem sladek obisk

Prlekija-on.net, petek, 3. junij 2011 ob 11:23
Mariborsko HappyHišo so v sredo in četrtek obiskali prav posebni gostje. V okviru šolskega izleta ogleda mesta Maribor so se otroci iz vrtca in osnovne šole Rudolfa Maistra Šentilj ustavili tudi v mariborski HappyHiši, kjer so se seznanili s postopkom peke piškotov in se nato s pomočjo Happy seta za otroke še sami pozabavali z izdelavo lastnih piškotnih umetnin.

Otroci iz vrtca in osnovne šole Rudolfa Maistra Šentilj so v sredo, prvega, in v četrtek, drugega junija, v okviru obiska mesta Maribor obiskali tudi mariborsko HappyHišo, ki jim je pripravila prav posebno doživetje. V dveh dneh je največjo HappyPekovo konceptno prodajalno obiskalo več kot 70 otrok. Namen obiska je bil otroke seznaniti s peko piškotov ter se ob tem zabavati. Na trgu pred HappyHišo in v Rotovški kleti je HappyPek Davor radovednim malčkom najprej razložil, kako piškoti sploh nastanejo in jim razkril male skrivnosti velikih pekov piškotov. Nato so se novopečeni peki z izdelavo piškotov pozabavali še sami. S pomočjo Happy Seta za otroke so pripravili različne zanimive in okusne piškote, ki so jih HappyPeki nato skrbno spekli. Otroci so svoje piškotne mojstrovine v ličnih škatlicah HappyJunior tudi odnesli domov pokazat staršem.

 »Peka z otroci se mi je zdela zelo zanimiva izkušnja. Nekateri so se izkazali za zelo ustvarjalne, vsi pa so pridno in z zanimanjem poslušali mojo razlago. Upam, da bomo imeli še kakšno podobno srečanje,« je o obisku otrok povedal HappyPek Davor.

Nad obiskom so bili navdušeni tako malčki, ki so se naučili peči piškote, kot člani družine Blatnik, ki so otroke z veseljem sprejeli v HappyHišom saj so jim želeli pričarati lepo doživetje, ki ga bodo lahko delili tudi s svojimi starši.

O blagovni znamki HappyPek
HappyHiša je HappyPekova največja konceptna trgovina, kjer je gostom na voljo posebna ponudba, skladna s celotnim konceptom – happy zgodbo. Ponazarja avtentično mešanico pekarne, restavracije in tradicionalnega slovenskega doma, ki vas napolni s srečo. V HappyHiši lahko doživite nekaj najbolj dragocenega – dobroto, veselje ter najbolj okusne pekarske izdelke, kot prava družina.

HappyPek je blagovna znamka Pekarne Blatnik, ki temelji na resnični, tradicionalno slovenski, čisto življenjski, družinski zgodbi Blatnikovih. Navdih za blagovno znamko izhaja iz tradicije, običajev, srečnih trenutkov družine ob kruhu in srečne peke. Blagovna znamka HappyPek temelji na čustvih, z njo pa bodo v Pekarni Blatnik skušali ljudem risati nasmeh na obraz ter polniti njihova srca s srečo.

Za več informacij o blagovni znamki HappyPek obiščite spletno stran: www.happypek.com


Več v Gospodarstvo