Hotel Opera nasmejal Glavni trg

Komedija Hotel Opera je napolnila ljutomerski Glavni trg in gledalcem pripravila večer poln smeha.

Kristina Žižek, torek, 3. avgust 2021 ob 11:04
Komedija Hotel Opera

Komedija Hotel Opera

V ponedeljek, 2. avgusta, je ljutomerska gledališka skupina uprizorila ponovitev komedije Hotel Opera. Komedija je napolnila ljutomerski Glavni trg in gledalcem pripravila večer poln smeha.

Predstava nam ponuja tako romantične zaplete kot tudi kanček kriminalke, vse skupaj pa povezujejo glasbeni vložki. Popelje nas v dogajanje v zakulisju operne predstave, kjer se člani operne hiše soočajo s komičnimi in nepredvidljivimi situacijami.

Komedija je delo ameriškega avtorja Kena Ludwiga. Prevedel jo je Srečko Fišer, režiral pa Viktor Hrvatin Meglič. V njen nastopajo Bernard Rebernik, Anja Pušenjak, Mira Rebernik Žižek, Jožef Pečnik, Fani Zorec, Danijela Kutnjak, Sonja Kolbl in Jožef Laba. Za samo izvedbo predstave pa so zaslužni tudi šepetalka Marija Lačen, Nina Šulin za kostume in scenografijo, Stanislav Kaučič Mišo in Luka Ivančič za luč in ton, Felicita Heric Taškov za mentorstvo pri pevskih vložkih in številni drugi.

Komedijo si boste lahko predvidoma ogledali tudi po ostalih okoliških krajih (Veržej, Križevci pri Ljutomeru, Razkrižje, ...), a datumi zaradi zaostrovanja covid situacije še niso določeni.

Predstavo so ljutomerski gledališčniki pripravili v okviru 65. praznika občine Ljutomer in v organizaciji OI JSKD Ljutomer in Društva 2020.



Več v Kultura in izobraževanje