Pozno prišel domov, zato mu partnerka ni odprla vrat. Pred blokom je vpil, policisti pa so morali posredovati trikrat.

Partnerka ga je le spustila v stanovanje, kjer pa se je z njo sprl, nadaljeval z vpitjem, brcal v vrata v stanovanju in na tla metal različne predmete. Po tretji intervenciji so ga policisti pridržali.

Prlekija-on.net, četrtek, 5. avgust 2021 ob 11:051
Policija

Policija

Danes, ob 3.24 so bili policisti zaprošeni za intervencijo na Gosposvetski cesti v Mariboru, kjer je mlajši moški z vpitjem motil nočni mir in počitek drugih stanovalcev. Policisti so ugotovili, da je prišel pozno domov, zato mu partnerka ni odprla vrat in ga ni spustila v stanovanje. Policisti so mu pojasnili, da moti druge pri nočnem počitku, ga pomirili in mu izrekli opozorilo.

Očitno opozorilo kršitelju ni zaleglo, saj je z vpitjem pred blokom nadaljeval, zato so policisti ob 4.17 ponovno intervenirali. Tokrat so mu izdali plačilni nalog.

Vendar kršitelju tudi to ni zaleglo. Partnerka ga je le spustila v stanovanje, kjer pa se je z njo sprl, nadaljeval z vpitjem, brcal v vrata v stanovanju in na tla metal različne predmete. Upošteval ni niti policistov, ki so intervenirali še tretjič in mu ukazali naj se pomiri. Zaradi tega so ga pridržali. Tudi za te kršitve bo prejel plačilni nalog.