Doma sta popivala nato pa padla v klet

Pri odhodu k nočnemu počitku, sta se zaradi nezanesljivosti hoje in izgube ravnotežja, naslonila na vrata, ki vodijo v klet in padla v globino.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 16. avgust 2021 ob 09:24
Padla sta v globino

Padla sta v globino

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 13. avgusta, ob 22.50 so v naselju Koračice zaustavili voznika osebnega avtomobila, kateri je vozil v cestnem prometu pod vplivom alkohola, saj je imel voznik 0.52 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje ter izdan plačilni nalog.

V soboto, 14. avgusta, ob 15.00 uri so v naselju Podgorci obravnavali dogodek, kjer je prišlo na delovišču do poškodovanja električnega vodnika. Pri tem nihče ni bil poškodovan. Z zbiranjem obvestil še nadaljujejo.

V nedeljo, 15. avgusta, ob 11.10 so opravili ogled kraja kaznivega dejanja Poškodovanja tuje stvari. Po zbranih obvestilih bo kaznivo dejanje ustrezno zaključeno.

Ob 13.18 so policisti opravili ogled kraja poškodbe osebnega avtomobila. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznan storilec namerno poškodoval parkiran osebni avtomobil. Zadevo bodo zaključili s poročilom na državno tožilstvo.

Ob 01.10 so bili obveščeni o padcu osebe. Patrulja je na kraju ugotovila, da sta dve osebi doma popivali. Pri odhodu k nočnemu počitku, pa sta se zaradi nezanesljivosti hoje in izgube ravnotežja, naslonila na vrata, ki vodijo v klet in padla v globino. Pri tem sta zadobila lahke telesne poškodbe. Ena osebe je bila pripeljana v bolnico Ptuj, druga je zdravniško pomoč na kraju odklonila. Zadeva bo zaključena s poročilom na državno tožilstvo.



Več v Črna kronika