Osebe v prostorih Upravne enote Ljutomer morajo izpolnjevati pogoj PCT

Pogoj PCT bo ob vstopu v zgradbo preverjala varnostnica, ob neizpolnjevanju enega izmed pogojev PCT, vstop v zgradbo ne bo dovoljen.

Prlekija-on.net, torek, 14. september 2021 ob 15:37
Upravna enota Ljutomer

Upravna enota Ljutomer

Iz Upravne enote Ljutomer so nam posredovali obvestilo za stranke, ki se tiče preverjanja pogoja PCT pred vstopom v prostore Upravne enote Ljutomer.

Obvestilo objavljamo spodaj.

Spoštovane državljanke in državljani!

Na podlagi določil Odloka o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 (Uradni list RS, št. 146/21) morajo vse osebe, ki prihajajo v prostore Upravne enote Ljutomer in so starejše od 12 let, izpolnjevati pogoj prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja (PCT), kar dokazujejo z dokazili, določenimi v odloku o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2.

Pogoj PCT bo ob vstopu v zgradbo preverjala varnostnica, ob neizpolnjevanju enega izmed pogojev PCT, vstop v zgradbo ne bo dovoljen.

Prosimo vas, da ob vstopu v prostore UE Ljutomer dosledno izvajate že uveljavljene preventivne ukrepe kot so:
- razkuževanje rok,
- nošenje maske,
- upoštevanje varnostne razdalje itd.

Vse tiste, ki razpolagate s spletnim digitalnim potrdilom ali mobilno identiteto smsPASS pozivamo, da se za ureditev življenjskih situacij poslužujete elektronskega poslovanja preko portala e-Uprava.

Za pridobitve splošnih informacij glede postopkov na upravni enoti smo vam na voljo na telefonski številki 02-584-94-35 in 02-584-94-18 ali majda.mesko@gov.si.

Elektronski naslov UE Ljutomer je: ue.ljutomer@gov.si



Več v Gospodarstvo