S čustvenim posnetkom so se poslovili od tragično preminulega dekleta

Dekle, ki je bila žrtev nasilja, je svojo pot tragično končala na tirih...

Prlekija-on.net, petek, 1. oktober 2021 ob 22:20

Video posvečen njej... ...tudi nam/vam, da to preprečimo... ...in seveda resnici, da pride na dan!!! Državljanska Nepokorščina (Video je bil 2 X izbrisan, vemo tudi, kdo ga je) P.S.: "Ne trudite se več brisati, zdaj je zavarovan."

Objavil/a Slovenski Upornik dne Torek, 28. september 2021

V torek, 14. septembra, je v Pavlovcih vlak povozil osebo. Pozneje se je izkazalo, da je tam svoje življenje končalo dekle, ki je bila v preteklosti žrtev nasilja. Na tragično zgodbo so opozorili na Facebook profilu Slovenski Upornik, kjer so ob tem posneli čustven in ganljiv video in se v njem poslovili od dekleta, hkrati pa se sprašujejo, zakaj je do te tragedije sploh moralo priti.

"14. september 2021, 15.36. Prevrtimo osem minut nazaj, ker se je tik pred koncem vse začelo. Govorim o deklici, ki je po korona krizi doživljala marsikaj. Takrat še kot osnovnošolka. Zaznano je bilo marsikaj. Od zalezovanja, do najstniškega nasilja, tudi izsiljevanja, sledenja. Vseskozi. Dekle je doživljajo tudi grožnje in še danes se ne ve točno zakaj, čeprav je marsikaj bilo ugotovljeno. Nasilje med vrstniki bi morali delavci šole opaziti, morali bi videti, da se nekaj dogaja. Ampak razen mask in ostalih covid stvari ni bilo pomembno nič drugega," se v videu prične pripovedovanje žalostne zgodbe.

Železniška postaja v Pavlovcih

V Pavlovcih vlak povozil osebo


Nadalje pripovedovalec v videu razlaga, da se je ponovno vse pričelo dogajati po lanski epidemiji in ponovnem vstopu v šolo. "Bolečina v dekletu se je kopičila. Ni vse jasno, ampak marsikaj se pa odkriva. Dekle je bilo sicer mirno, ljubko, nadarjeno in takšni po navadi izstopajo. Izstopajo zaradi tega kar so, kar počnejo, česa si želijo. Ravno takšni so vredni tega, da ostanejo, kot vsi. Naši mladi, naši otroci. Kljub nadarjenosti je dekle imelo veliko veliko drugih stvari. Imela je sanje, imela je življenje pred seboj in jaz se sprašujem zakaj. Zakaj tega nihče ni opazil," pove in pripoveduje, da se je vse skupaj samo še stopnjevalo, najprej z izzivanjem in nasiljem, nato pa je prišlo do najhujšega - do napada. "Napada, ki ga je dekle dolgo skrivalo."

"SMS sporočila so se vrstila, nihče ni videl tega. Tako močna in mlada je bila. Ni povedala. Dokler se nekega dni ni čisto zlomila..."

Celotno čustveno izpoved si lahko ogledate v priloženem videu.



Več v Črna kronika