Deset samskih moških s podeželja išče svojo sorodno dušo v mestu

V oddaji Ljubezen na seniku tudi Robert Lazar iz Gornje Radgone

Prlekija-on.net, petek, 17. junij 2011 ob 21:332
Robert Lazar

Robert Lazar

Danes je na sporedu uvodna oddaja novega resničnostnega šova Ljubezen na seniku, ki se bo odvijala na sporedu televizije TV3. Po besedah ustvarjalcev oddaje "bo oddaja, katere slogan je 'pravljično, a resnično', prav takšna, pravljična, a resnična. Nič manj pravljična ni niti Saša Lendero, voditeljica novega resničnostnega šova, ki zase pravi, da je zaljubljena v ljubezen."

Uvodna oddaja resničnostnega šova v katerem deset samskih moških s podeželja išče svojo sorodno dušo v mestu, je danes, ostale epizode pa bodo na malih ekranih jeseni.

V šovu svojo sorodno dušo išče tudi 39-letni Robert Lazar iz okolice Gornje Radgone. Optimist z železno voljo in ljubiteljski fotograf, ki ima rad rok glasbo in spretno obdeluje kovino. Od dekleta si želi le, da bi ga imelo rado, je med drugim zapisano v njegovem profilu, kjer je zapisano tudi, kaj si želi: "Samo, da me bo imela rada. Tudi glede videza nisem preveč zahteven, res bi bilo fino, če ne bi bila ravno preveč krepke postave. Dekleta naj se ne bojijo, da pri nas ni ne računalnika ne televizije. Mi nismo 'starokopitni' kmetje. Vselej se najde čas tudi za počitek in zabavo. Pomembno je, da bi bila pridna, a tudi družabna, in da bi se rada veliko pogovarjala."

Več informacij o sami oddaji pa lahko najdete na uradni spletni strani www.ljubezennaseniku.si.

TUNČEK ponedeljek, 20. junij 2011 ob 22:26

Reka bi, da se sorodne düše najdejo tüdi na drüge - bole pristne načine, kak pa prek "resničnostnih" šovof. Jaaa

Legionar petek, 28. oktober 2011 ob 10:00

Ja, to pa mo resen glejali, kumer čokan. Ker itak nimam kej nič bole pametnega za glejati. Zloba

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno