Prleški čarovnik iz voza prepričal žirijo ter dobil štirikrat »ja«

V oddaji je prikazal svojo žonglersko-čarovniško točko, ki jih je izvajal kar s pomočjo Marjetke.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 25. oktober 2021 ob 12:44

Prekmurski čarovnik z voza, ki mu uspevajo triki, eden za drugim . #slotalent

Objavil/a SLOVENIJA IMA TALENT dne Nedelja, 24. oktober 2021

Luka Lovrec v oddaji Slovenija ima talent

V tokratni peti in tudi zadnji avdicijski oddaji osme sezone priljubljenega šova Slovenija ima talent, ki jo lahko spremljamo na POP TV, je nastopil tudi 27-letni Luka Lovrec iz Trnovcev v Prlekiji. Luka, ki se drugače ukvarja z otroki s posebnimi potrebami, je v oddaji prikazal svojo žonglersko-čarovniško točko, ki jih je izvajal kar s pomočjo Marjetke. Na koncu je dobil štirikrat "ja".

Luka je navdušil tudi publiko, tudi uporabniki na družbenih omrežjih so ga zasuli s pohvalami. "Bravo Luka pokože ke prlek ve." "Luka naš ponos prlekof. človek z vlko začetnico." so nekateri komentarji. Del nastopa si lahko ogledate v priloženem videu. Na POP TV so ga sicer v tem videu naslovili kot "Prekmurski čarovnik z voza, ki mu uspevajo triki, eden za drugim." Pod objavo pa so se nato zvrstili številni komentarji, saj seveda ne gre za prekmurskega čarovnika, pač pa prleškega.

Če je kdo fčere zamüda prleškega čarovnika iz voza

Objavil/a Luka Lovrec dne Ponedeljek, 25. oktober 2021


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno