Tovorno vozilo se je prevrnilo na bok v obcestni jarek

Pri tem se je voznik lahko telesno poškodoval. Nastalo je za 10.000 EVR škode.

Prlekija-on.net, petek, 12. november 2021 ob 08:05
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, šest kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, pri ilegalnem prehodu meje prijeli tri tujce, sedem primerov povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

Ob 7.05 so bili obveščeni, da se je na relaciji Veščica - Vanča vas v jarek prevrnilo tovorno vozilo. Na kraju je bilo ugotovljeno, da se je na delu vozišča, kjer je zaradi del cestišče zoženo, pod težo tovornega vozila vdrla bankina in se je tovorno vozilo prevrnilo na bok v obcestni jarek. Pri tem se je voznik lahko telesno poškodoval. Nastalo je za 10.000 EVR škode.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila, tatvino bal in tatvino iz kleti v bloku. Poleg tega so obravnavali še kaznivo dejanje grožnje, poškodovanje tuje stvari in zlorabo bančne kartice.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na celotnem območju policijske uprave.



Več v Črna kronika