Radgonski policisti obravnavali namerno poškodovanje parkiranega osebnega avtomobila

Izvršena je bila tudi tatvina osebnega avtomobila znamke Peugeot 807, letnik 2002, srebrne barve. Vse, ki imajo o vozilu koristne informacije, prosijo, da pokličete na tel. št. 113 ali na najbližjo policijsko enoto.

Prlekija-on.net, torek, 30. november 2021 ob 08:29
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče. V vseh je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji in sedem kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete so radgonski policisti obravnavali namerno poškodovanje parkiranega osebnega avtomobila. V Murski Soboti je bila izvršena tatvina osebnega avtomobila znamke Peugeot 807, letnik 2002, srebrne barve. Vse, ki imajo o vozilu koristne informacije, prosijo, da pokličete na tel. št. 113 ali na najbližjo policijsko enoto.

Javni red je bil kršen 4-krat v zasebnih prostorih in 3-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Obravnavana je bila še kršitev izrečenega ukrepa prepovedi približevanja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.



Več v Črna kronika