V soboto tekmovanje v kuhanju bograča

Organizator vam bo zagotovil večino sestavin

Sara Karba, sreda, 29. junij 2011 ob 14:314
Prleški pisker

Prleški pisker

Mlada liberalna demokracija – Pokrajinski odbor Prlekija  vas vabi na tekmovanje v kuhanju bograča - PRLEŠKI PISKER, ki se bo dogajalo v soboto, 2. julija 2011 ob 11h na Glavnem trgu v Ljutomeru. V kuhanju bograča se bodo pomerile mladinske organizacije iz Prlekije in ostali zainteresirani. Tekmovalno skupino sestavljajo trije člani in sicer kuhar, pomočnik kuharja in kurjač.

Organizator vam bo zagotovil naslednje sestavine: 1,5kg govejega mesa; 1,5kg svinjskega mesa, 3 kg krompirja, 2 kg čebule, sončnično olje, sol in poper. Ker so umetnost vsakega dobrega bograča sestavine posameznika in njegovega recepta, za skrivnostne dodatke in zmagovalni recept poskrbite sami. S seboj prinesite tudi oster nož in desko za rezanje.

Tekmovanje se bo ocenjevalo po standardih vseh tekmovanj v kuhanju bograča (izgled in okus bograča, izvirnost in urejenost delovne površine…).

Kotizacije NI!

Vljudno Vas vabimo, da se tudi Vi udeležite nepozabnega in zabavnega kuhanja PRLEŠKEGA PISKRA! Prijave zbiramo na e-naslov sara.karba@gmail.com.


Več v Družabno