14. sezono zimske lige malega nogometa osvojila ekipa Šic bar Ljutomer

V članski konkurenci je sodelovalo 8 ekip, v veteranski pa 5 ekip. V obeh kategorijah sta prvo mesto dosegli ekipi Šic bar Ljutomer.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 10. januar 2022 ob 17:44
14. sezona zimske lige malega nogometa ŠZ Ljutomer

14. sezona zimske lige malega nogometa ŠZ Ljutomer

V nedeljo se je s 4. turnirjem končala 14. sezona zimske lige malega nogometa Športne zveze Ljutomer za člane in za veterane, katera je potekala od 18. decembra 2021 do 9. januarja 2022. V članski konkurenci je sodelovalo 8 ekip, v veteranski pa 5 ekip.

Med veterani je prvo mesto osvojila ekipa Šic bar Ljutomer, ki je zbrala 9 točk, drugo mesto so osvojili Nočni ftiči s Kapele, kateri so prav tako zbrali 9 točk, tretji so bili Prorata zavarovalniško zastopstvo Križevci s 5 točkami.

Naj strelec lige je bil Darko Zorko (Nočni ftiči), ki je dosegel 9 zadetkov. Najbolj športna ekipa je bila ŠD Cven. Več lahko najdete na veterani.lukaivancic.eu.

Zmagovalci 14. sezone zimske lige malega nogometa Športne zveze Ljutomer za člane je prav tako postala ekipa Šic bar Ljutomer, kateri so premagali prav vse ekipe in skupaj zbrali 21 točk. Tudi pri članih je drugo mesto osvojila ekipa Nočni ftiči s Kapele s 14 osvojenimi točkami, tretje mesto pa Bar Krim Mala Nedelja s 13 točkami.

Najboljši strelec lige je bil s 15 zadetki Mitja Gašparič iz ekipe Šic bar. Priznanje za najbolj fair ekipo je prejela ekipa Bar Krim Mala Nedelja. Več najdete na clani.lukaivancic.eu.

Športna zveza Ljutomer se vsem zahvaljuej za sodelovanje in čestita za dosežene rezultate.



Več v Šport