Aktualna delovna mesta v Pomurju

Zaposlitev v Pomurju je veliko, le vedeti moraš, kje jih iskati.

Oglasno sporočilo, sreda, 19. januar 2022 ob 09:15
Aktualna delovna mesta

Aktualna delovna mesta

Iščeš zaposlitev v Pomurju? Obrneš se lahko na številne vire, najprej pa razmisli, kaj točno si želiš. Kritična samoocena, kjer realno oceniš svoje sposobnosti in izkušnje ter določiš prioritete delovnega mesta, je ključna za iskanje idealne službe.

Šele ko veš, kaj si želiš in pričakuješ od delodajalca, se lahko začne iskanje in pošiljanje življenjepisa. Več o tem preberi v nadaljevanju, kjer smo zbrali nekatera najbolj aktualna prosta delovna mesta v Pomurju. Zaposlitev v Pomurju je veliko, le vedeti moraš, kje jih iskati.

Kako poiskati zaposlitev?

Za iskanje nove zaposlitve se lahko obrneš na zavod ali agencije za zaposlovanje, lahko pa se iskanja novih priložnosti lotiš tudi sam/a, s pomočjo kariernih sejmov in spletnih portalov, kot je na primer Optius.com. V vsakem primeru je za iskanje primerne zaposlitve najprej treba izdelati zaposlitveni načrt, s katerim določiš, kakšno delo si želiš opravljati, kakšno je primerno zate in kako se skladno s tem lotiti iskanja.

Poišči delo

Kdaj si nazadnje osvežil/a svoj življenjepis?

Ko se prijavljaš na izbrano delovno mesto, te potencialni delodajalec najverjetneje ne pozna in življenjepis je tvoja edina priložnost, na podlagi katere oceni tvoje sposobnosti.

Življenjepis je prvi korak k novemu delovnemu mestu, zato ga je dobro za vsako prijavo nekoliko posodobiti ali prilagoditi. Seveda to ne pomeni, da pišeš neresnice, temveč da izpostaviš svoje lastnosti, izkušnje in znanja, ki so pri določenem delodajalcu bolj zaželene.

Aktualna delovna mesta

Pri iskanju si pomagaj s spletnimi kariernimi portali

Ne glede na to, ali iščeš novo službo, ker si trenutno nezaposlen/a ali samo iščeš boljšo priložnost, spletni karierni portali so odličen začetek. Poišči delo na Optius.com, ki ti na dnevni ravni nudi najbolj aktualna delovna mesta, ki jih lahko filtriraš glede na področje dela, kraj ali aktualnost.

Prednost portalov je tudi ta, da niso namenjena samo iskalcem zaposlitve, temveč jih za iskanje kadra uporabljajo tudi podjetja. V kolikor se s tvojim življenjepisom vpišeš v bazo iskalcev, si možnosti za novo službo le še povečaš.

Poišči službo

Aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

Iščeš zaposlitev v Pomurju? Zate smo zbrali aktualna prosta delovna mesta v Pomurju iz različnih področij:

  • Odelo Slovenija d.o.o. išče referenta logistike v oddelku prodajne logistike
  • Trenkwalder kadrovske storitve d.o.o. išče CNC operaterja v Ljutomeru
  • JKPS d.o.o išče prodajnega inženirja v tehnični stroki
  • Terme Lendava išče pomočnika direktorja, vodjo hotelirstva, natakarja in točaja
  • Podjetje FlawlessCode d.o.o. išče front end programerja

Pa še prosta delovna mesta v kraju Murska Sobota:

  • Mercator d.d. išče mesarja za zaposlitev v kraju Murska Sobota
  • Javni stanovanjski sklad Murska Sobota išče direktorja
  • Varovanje Galekom d.o.o. razpisuje mesto za varnostnika interventa


Več v Gospodarstvo