Zaustavili voznika, ki je prevažal pet tujcev

Zoper voznika je bilo odrejeno pridržanje in bo s kazensko ovadbo priveden na pristojno sodišče. Tujci bodo po končanem postopku predani hrvaškim varnostnim organom.

Prlekija-on.net, nedelja, 6. februar 2022 ob 08:24
Ustavili so voznika s tujci, foto: FB/Radarji v Pomurju

Ustavili so voznika s tujci, foto: FB/Radarji v Pomurju

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče. Pri tem se je ena končala z lažjimi telesnimi poškodbami. V ostalih dveh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji in pet kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete je bila v trgovini v Murski Soboti obravnavana tatvina različnih kozmetičnih izdelkov in tatvina goriva na bencinskem servisu.

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na Razkrižju je bil zaustavljen voznik, kateri je v vozilu prevažal pet tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v Republiko Slovenijo. Zoper voznika je bilo odrejeno pridržanje in bo s kazensko ovadbo priveden na pristojno sodišče. Tujci bodo po končanem postopku predani hrvaškim varnostnim organom.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Ljutomer.



Več v Črna kronika