Sanela iz Prlekije se je poročila na prvi pogled

V šovu 6 samskih moških in 6 samskih žensk na svojem prvem srečanju dahne usodni DA, izbrancu oz. izbranki, ki so jim jih določili strokovnjaki in ki se prvič vidijo šele pred oltarjem.

Prlekija-on.net, četrtek, 3. marec 2022 ob 11:25
Predstavitev Sanele

Predstavitev Sanele

V ponedeljek je na male zaslone Planet TV prišla slovenska različica priljubljenega resničnostnega šova Poroka na prvi pogled. V šovu 6 samskih moških in 6 samskih žensk na svojem prvem srečanju dahne usodni DA, izbrancu oz. izbranki, ki so jim jih določili strokovnjaki in ki se prvič vidijo šele pred oltarjem.

V šovu nastopa tudi 28-letna Sanela Kšela iz Drakovcev, ki sicer živi v Ljubljani. "28-letna sinologinja, ki tekoče govori kitajsko priznava, da je bila v ljubezni zadržana, ker se je bala, da bi bila razočarana s strani fanta: »Zvezo sem tako prej končala kot bi lahko do česa takega sploh prišlo.« Poudarja, da je zdaj prišla do točke, ko se je pripravljena ljubezni 100-odstotno predati," se glasi njen opis na uradni spletni strani.

Njeno predstavitev si lahko ogledate tudi v zgornjem videu.

Sanela je 28-letna sinologinja, ki tekoče govori kitajsko in priznava, da je bila v ljubezni zadržana, ker se je bala,...

Objavil/a Poroka na prvi pogled dne Četrtek, 24. februar 2022

Strokovnjaki so Saneli namenili 25-letnega Andraža. "Njegova najdaljša zveza je trajala leto in pol. V ljubezni sta mu vzor oče in mama: »Poročena sta že 25 let, pa ju še nisem videl, da bi se kdaj resno sporekla. Sta srečno zaljubljena«. Andraž priznava, da bi se v življenju rad poročil samo enkrat, s pravo osebo, s katero bi bil do konca življenja. Glede bodoče neveste nima posebnih želja in povsem zaupa izbiri strokovnjakov," pa se glasi njegov opis. Njegovo predstavitev si lahko ogledate v spodnjem videu.

Sanela in Andraž sta se poročila v Botaničnem vrtu v Ljubljani in sta se na prvi pogled hitro ujela. Glede ujemanja in da so strokovnjaki za Andraža izbrali pravo osebo, pa ni bila čisto prepričana Andraževa prijateljica Adelisa, ki je bila na poroki. "Mislim, da je ona zelo daleč od njegovih standardov oziroma tega, kar bi si želel za tako imenovano popolno osebo, s katero bi želel preživeti preostanek življenja," je povedala po prvem stiku z nevesto. Nekoliko bolj prizanesljiva je bila Andraževa druga prijateljica Klavdija, ki je dejala, da sta simpatičen par.

25-letni Andraž se bo v eksperimentu poročil prvič, upa pa, da tudi zadnjič. Njegova najdaljša zveza je trajala leto in...

Objavil/a Poroka na prvi pogled dne Petek, 25. februar 2022

Kako se bo njuna zveza obnesla, lahko spremljate na Planet TV od ponedeljka do srede ob 20.45. Parom bodo na njihovi skupni poti pomagali psiholog in psihodiagnostik Timotej Strnad, strokovnjakinja za povezovanje samskih Milena Pleško ter kulturologinja in spletna vplivnica Eva Ostrouška.



Več v Družabno