Vseh osem ekip GZ Križevci na regijskem gasilskem kvizu doseglo odlične rezultate

Mladi gasilci iz Gasilske zveze Križevci so se z osmimi ekipami udeležili regijskega gasilskega kviza, ki ga je organizirala Gasilska zveza Rogaševci.

Prlekija-on.net, sobota, 26. marec 2022 ob 14:43
Ekipe GZ Križevci na regijskem gasilskem kvizu

Ekipe GZ Križevci na regijskem gasilskem kvizu

Minulo soboto so se mladi gasilci iz Gasilske zveze Križevci z osmimi ekipami udeležili regijskega gasilskega kviza, ki ga je organizirala Gasilska zveza Rogaševci. Tekmovanja se je udeležilo 39 enot iz Gasilskih zvez Pomurja. Vse naše ekipe GZ Križevci so dosegle odlične rezultate. Obe ekipi pionirjev iz PGD Vučja vas sta tako dosegli prvo in tretje mesto. Skupen rezultat pionirjev je več kot odličen, saj so drugo mesto zasedli pionirji iz PGD Ključarovci.

Ekipa mladincev PGD Iljaševci je dosegla nehvaležno, pa vendar odlično četrto mesto, šesto mesto so dosegli mladinci PGD Križevci pri Ljutomeru, enajsto mesto pa PGD Vučja vas.

Obe ekipi pripravnikov iz PGD Vučja vas sta dosegli prvo in drugo mesto in se tako skupaj s pionirji iz PGD Ključarovci in PGD Vučja vas odpravljajo na državno tekmovanje, ki bo potekalo v mesecu novembru 2022 v Dolenjski regiji. Pomursko regijo na državnem kvizu namreč zastopajo ekipe, ki so dosegle prvi dve mesti v svoji kategoriji.

Vsem dobitnikom medalj in pokalov iskreno čestitamo in držimo pesti še za državno tekmovanje.
Mladi gasilci vi ste naša prihodnost.

Z gasilski pozdravom, NA POMOČ!

Tekst: Neža Ros
Foto: PGD Vučja vas, Križevci in Iljaševci



Več v Kultura in izobraževanje