Zagorelo v sobi stanovanjske hiše, škode za okoli 10 tisoč evrov

V času požara je bila v sobi ženska, katera je utrpela opekline in poškodbo dihalnih poti.

Prlekija-on.net, sobota, 9. april 2022 ob 09:08
Gasilci

Gasilci

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče. V vseh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru, šest primerov povoženja divjadi, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in požar.

S področja kriminalitete je bila v Rakičanu obravnavana tatvina denarja. Na banki v Murski Soboti je bil odkrit ponarejen bankovec za 50 EUR. Obravnavani sta bili še dve kaznivi dejanji poškodovanje tuje stvari.

Okrog 14.40 ure je v naselju Turnišče prišlo do požara v sobi stanovanjske hiše. Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je prišlo do požara verjetno zaradi napake na električni napeljavi televizorja. V času požara je bila v sobi ženska, katera je utrpela opekline in poškodbo dihalnih poti. Z reševalnim vozilom odpeljana v bolnišnico. V požaru je nastalo za okoli 10.000 EUR škode.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Obravnavani sta bili še dve kršitvi ukrepa prepovedi približevanja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju celotne policijske uprave.



Več v Črna kronika