Na območju Ljutomera se je moški pri pokanju s karbidom huje poškodoval

63-letnemu moškemu je med streljanjem s karbidom utrgalo del naprave za streljanje, ki ga je zadela v predel nog. Utrpel je hudo telesno poškodbo in se zdravi v bolnišnici.

Prlekija-on.net, nedelja, 17. april 2022 ob 07:53
Pokanje s karbidom

Pokanje s karbidom

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč v katerih je bil en udeleženec telesno poškodovan, štiri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru, poškodbo pri streljanju z karbidom, pet povoženj divjadi in prijeli dva tujca, ki sta na nedovoljen način vstopila v Slovenijo.

S področja kriminalitete je na območju Gornje Radgone bila obravnavana odtujitev denarja in tatvina moškega gorskega kolesa. Na območju Murske Sobote je bila obravnavana grožnja, na območju Lendave pa tatvina goriva.

Na območju Ljutomera je bila obravnavana poškodba pri streljanju s karbidom. 63-letnemu moškemu je med streljanjem utrgalo del naprave za streljanje, ki ga je zadela v predel nog. Utrpel je hudo telesno poškodbo in se zdravi v bolnišnici.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah pomirili.

Na območju Murske Sobote sta bila prijeta dva tujca, ki sta pred tem na nedovoljen način vstopila v našo državo.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika