Prišlo do eksplozije v letni kuhinji stanovanjske hiše.

Ljutomerski policisti so obravnavali kršitev nedotakljivosti stanovanja, radgonski pa nasilje v družini, kjer je bil nasilnežu izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Prlekija-on.net, nedelja, 1. maj 2022 ob 10:51
Gasilci

Gasilci

V pretekli predpraznični soboti so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč, ki so se vse končale le z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, eksplozijo, pridržali dve osebi, zasegli dve vozili, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino umetnega gnojila z dvorišča kmetijske trgovine, lendavski kršitev temeljnih pravic delavcev, ljutomerski kršitev nedotakljivosti stanovanja, radgonski pa nasilje v družini, kjer je bil nasilnežu izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja in preprečitev uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

Javni red in mir je bil kršen šestkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji, ki se na javnem kraju ob intervenciji policistov ni hotel pomiriti je bil pridržan.

Radgonski policisti so pridržali voznika osebnega avtomobila, ki je vozil avtomobil pod vplivom alkohola. Prav tako sta bila voznikoma zasežena moped in osebni avtomobil, ker za vožnjo nista posedovala vozniškega dovoljenja.

V Gornji Bistrici je okoli 19.20 ure prišlo do eksplozije v letni kuhinji stanovanjske hiše. Del hiše je bil pri tem močno poškodovan. Vzrok eksplozije in višina materialne škode bosta znana po opravljenem ogledu.

Pogostejše mertitve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.



Več v Črna kronika