V prometni nesreči s smrtnim izidom naj bi bil udeležen policist

Državljan Romunije je po trčenju, ko je vozilo odbilo preko prometnega pasu za počasna vozila in v varnostno betonsko ograjo, padel iz vozila. V nesreči se je tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl.

Prlekija-on.net, nedelja, 1. maj 2022 ob 20:37

Nesreče v cestnem prometu 30.04.2022 23:24 SLOVENSKA BISTRICA Ob 23.24 so na avtocesti Slovenska Bistrica–Tepanje...

Objavil/a PGD Slovenska Bistrica dne Nedelja, 01. maj 2022

Prometna nesreča

V soboto, ob 23.24 so bili policisti PU Maribor obveščeni o prometni nesreči IV. kategorije, na avtocesti A1, iz smeri Slovenske Bistrice proti Tepanju.

Po doslej znanih informacijah je 49-letnik z osebnim avtomobilom, v katerem sta bila še dva potnika, peljal proti Tepanju, ko je zapeljal z levega prometnega pasu na desnega in pri tem trčil v osebni avtomobil, ki ga je vozil 44-letni državljan Romunije. Državljan Romunije je po trčenju, ko je vozilo odbilo preko prometnega pasu za počasna vozila in v varnostno betonsko ograjo, padel iz vozila. V nesreči se je tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl. Po doslej znanih informacijah sta bila huje poškodovana tudi dva potnika v prvem osebnem avtomobilu, tretji pa lažje.

O nesreči sta bili obveščeni dežurna državna tožilka in dežurna preiskovalna sodnica, ki sta se udeležili ogleda kraja nesreče.

Ker naj bi bil v prometni nesreči udeležen policist PU Celje, je preiskavo nesreče prevzel Oddelek za preiskovanje in pregon uradnih oseb s posebnimi pooblastili SDT.



Več v Črna kronika