Na avtocesti prišlo do požara na polpriklopniku

Vozniku je uspelo polpriklopnik odklopiti, da ni zagorelo tudi vlečno vozilo. Požar so pogasili gasilci.

Prlekija-on.net, četrtek, 9. junij 2022 ob 07:49

Ac vucja vas-ms gori

Objavil/a Goran Tršavec dne Sreda, 08. junij 2022

Požar na avtocesti

Preteklo sredo so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil, požar na tovornem vozilu, pet primerov povoženja divjadi in tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino denarnice iz nakupovalne torbe, goljufijo pri prodaji in zasegli dva bankovca za 20 EVR, za katera se sumi, da sta ponarejena.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Vozniku so ljutomerski policisti zasegli osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja.

Med vožnjo po avtocesti na relaciji Vučja vas - Murska Sobota, je prišlo do požara na polpriklopniku. Vozniku je uspelo polpriklopnik odklopiti, da ni zagorelo tudi vlečno vozilo. Požar so pogasili gasilci.

Med 08. in 14. uro bodo policisti na strelišču v Mačkovcih izvajali vaje v streljanju. Občane opozarjajo, da je zadrževanju na strelišču in v bližini nevarno.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.



Več v Črna kronika